Vaar-Fietsvakanties

Ruim 25 jaar specialist in kleinschalige Vaar - Fietsreizen


Al varend op weg naar nieuwe fietsgebieden

Wilt u actief ontspannen en van een heerlijk verzorgde vakantie met comfort genieten? Dan is een vaar-fietsvakantie op ons traditionele en comfortabele schip de juiste keuze.
U reist in een klein  gezelschap van gelijkgestemden door eigen land.
Hierbij vaart de Ali-B2 u naar nieuwe fietsgebieden. Zo wordt op originele wijze de rust van het varen door een actieve fietstocht afgewisseld. U beleeft prachtige natuur en bezoekt historische steden en bezienswaardigheden.

Nederland een fietsparadijs !
Ontdek (opnieuw) Nederland als waterland en schitterend fietsparadijs.  Afwisselende waterwegen en prachtige fietsroutes brengen u op de mooiste plekjes.
Uitgaande van dit gegeven hebben we het Vaar-Fietsarrangement ontwikkeld. Na een heerlijke vaartocht van ca. 3-4 uur( meestal in de ochtend)  volgt een begeleide fietstocht van 25-35 km. U fietst in een rustig tempo door polders en duinen, langs kronkelende rivieren en door schilderachtige plaatsjes.

Wie graag meer wil fietsen kan in plaats van varen een fietsroute naar de volgende bestemming kiezen. Of u boekt  een vakantie met hele fietsdagen (begeleid of met eigen routekaart): Hier treffen schip en fietsers elkaar in de late middag op de nieuwe bestemming.  

scroll up