Bed & Breakfast
op het water

De Ali-B2 in de winter

Uw sfeervol en comfortabel Botel

Bed & Breakfast op het water: Vanaf medio oktober tot eind maart bent u van harte welkom voor een overnachting aan boord van ons traditioneel schip. U vindt de Ali-B2 op onze vaste ligplaats in Alphen a/d Rijn, stad in het Groene Hart van Holland. Een ideale plek, centraal gelegen tussen de bekende Hollandse steden en dicht bij de kust. 
De 6 authentiek ingerichte 2-persoonshutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water, kastruimte, verwarming en een traditionele patrijspoort. Het huttencompartiment beschikt over airconditioning en gedeelde sanitair ( 2 ruime douches en 3 toiletten).

In de sfeervolle, gezellige salon wordt dagelijks een uitgebreid ontbijt geserveerd. 's Avonds kunt u genieten van een drankje aan onze kleine scheepsbar of op het zonnedek.
Een overnachting met ontbijt kost per persoon vanaf 35 Euro in een 2-persoonshut of vanaf 55 Euro bij alleengebruik van de hut. 

Of misschien wilt u samen met uw vrienden, familie of collega's het complete schip huren (overnachtingscapaciteit: max. 12 pers.): In overleg kunt u hierbij ook voor een andere locatie kiezen, zoals Leiden, Haarlem of Amsterdam. Zo kunt u de Ali-B2 exclusief boeken met een groep vanaf 6 personen en op verzoek  gebruik maken van onze volledig ingerichte kombuis. 

Neem snel contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Varend hotel 

Natuurlijk zijn we ook in de winter als varend hotel inzetbaar. De originele sfeer aan boord van een traditioneel schip, het comfort en de rust en ruimte van het water maken de Ali-B2 in dit jaargetijde heel aantrekkelijk voor o.a. een bedrijfsuitstap of familie-uitje. Wat vindt u bijvoorbeeld van een één- of tweedaagse rondvaart naar Haarlem en/of Amsterdam? We adviseren u graag! 

Diner in eigen regie

Wilt u zelf eens koken en uw vrienden en/of familie verrassen met een eten op een unieke locatie? Dan is de Ali-B2 misschien iets voor u. We bieden u een goed uitgeruste keuken waar u zich creatief kunt uitleven en de lekkerste gerechten kunt toveren voor uw gasten. En aansluitend gezamenlijk genieten in de knusse ambiance van ons traditioneel schip: De houtkachel straalt behaaglijke warmte uit, het schip stevig afgemeerd aan haar touwen, muziekje op de achtergrond, de tafel gedekt...
Vraag ons naar de mogelijkheden!
scroll up