Tulpenweek

Ervaar Holland in volle bloei

Tijdens onze meerdaagse tulpentouren in april en mei kunt u volop van dit oer-Hollandse fenomeen genieten. U bewondert honderden bloeiende soorten tulpen in de Keukenhof, bezichtigt een  bloembolkwekerij (specialist in narcissen en wildtulpen) en bezoekt de bloemenveiling RoyalFlora in Aalsmeer. We doen de Oud-Hollandse steden Amsterdam, Haarlem, Leiden en Gouda aan en beleven tijdens onze vaar- en fietstochten live de bloeiende bollenvelden. Dus vergeet uw fototoestel niet!

De tulpentour bieden we als meerdaagse vaartocht voor groepen aan: Charter samen met je familie of vrienden het hele schip en beleef de overweldigende kleuren van de lente! 


Vaar-Schilderarrangement

- De kunst van het langzame reizen -

Geïnspireerd door de originele sfeer aan boord van een schip met traditie en de verrassende mogelijkheden welke een ‘Varend Hotel’ biedt, hebben wij het Vaar – Schilderarrangement ontwikkeld. 
Beleef varend een sensatie van rust en ruimte en de kunst van het langzame reizen. Ontdek het beeldend vormgeven van uw ideeën”. 
Het CONCEPT is een combinatie van varen, kijken en creatief bezig zijn aan boord of aan de wal. 
Geniet tijdens de vaartochten van het prachtige uitzicht op het afwisselende landschap. Vanaf het zonnedek trekt de wereld aan u voorbij! Door de zich steeds veranderende omgeving ontstaat een grote hoeveelheid van motieven. Uitstapjes in de natuur worden afgewisseld door culturele belevenissen tijdens uw wandelingen aan de wal in de verschillende steden en sfeervolle plaatsen. 
In een ontspannen sfeer en prachtige omgeving leert u onder begeleiding van een kunstenaar de verschillende technieken om zo uw eigen beeld te ontwerpen. 
Zo bieden onze creatieve reizen met een unieke vakantieambiance een optimale kader voor een kunst workshop.

 

scroll up