Kano/Roei-Botel-vaarvakantie

Geïnspireerd door de originele sfeer aan boord van een schip met traditie en de verrassende mogelijkheden welke een ‘Varend Hotel' biedt hebben wij het meerdaagse kano-arrangement ontwikkeld. 
Via afwisselende waterwegen vaart u met uw kano naar de mooiste bestemmingen en de Ali-B2 fungeert als begeleidingschip & Hotelaccommodatie!

Het concept
:
 's Morgens na het ontbijt worden de trossen losgegooid: De kano's gaan, evenals de Ali-B2 op weg naar de volgende bestemming. Uitgerust met gedetailleerde vaarkaarten kunt u van heerlijke kanotochten genieten, gecombineerd met een uitstapje aan de wal: Leuke plekjes nodigen uit om even te pauzeren.
In de loop van de middag treffen de kanovaarders en de Ali-B2 elkaar op de volgende bestemming midden in de natuur of in een bezienswaardige stad(je). We genieten van een heerlijk driegangen menu geserveerd in de salon van de Ali-B2. De 6 tweepersoonshutten bieden een uitstekende overnachtingsmogelijkheid.
Aan boord vindt u uitgebreide toeristische informatie en door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren bij het invullen van uw walprogramma.
Wie wil kan trouwens de kano ook eens aan dek van de Ali-B zetten en de vaartocht vanaf het zonnedek genieten.

Ali-B Highlights:

  • kleine gezelschap tot max. 12 pers.
  • kanotochten zonder bagage 
  • overnachting op een traditioneel hotelschip
  • uitgebreide maaltijden uit verse ingrediënten
  • prachtige natuur, bezienswaardigheden en historische steden
scroll up