Boekingsinformatie

Tips & info's over uw boeking op de Ali-B2

Boeking
U boekt een reis op de AliB2 per e-mail of telefoon. Vervolgens bevestigen we u per e-mail of telefoon uw boeking. Meestal sturen we u binnen een week de reisovereenkomst (tegelijk rekening) toe, tevens eerste belangrijke informatie over uw reis.

Betaling
Met het tekenen van de reisovereenkomst is een aanbetaling van 20% van de reissom binnen de in de overeenkomst genoemde periode op de volgende rekening te voldoen:
ING Bank Alphen aan den Rijn:
IBAN: NL45 INGB 0652 4610 77
BIC: INGBNL2A
t.n.v. AliB Vaarevenementen te Alphen aan den Rijn o.v.v. uw naam en de reisdatum. 

Uiterlijk 4 weken voor reisbegin is de restbetaling ongevraagd te voldoen.
Worden de betalingen niet of niet volledig voldaan en betaalt u ook na aanmaning niet dan kunnen we ons als reisorganisator uit het contract terugtrekken.

Reisbescheiden
U ontvangt je geboekte hut of groepsboeking ca. 2 maanden voor reisbegin verdere reisinformatie.

Verzekeringen
Naast de wettelijk verplichte verzekering bij het garantiefonds GGTO zijn er geen verzekeringskosten inbegrepen in de reissom.
Wij raden u aan altijd een reis- en annuleringsverzekering bij uw eigen verzekeringsmaatschappij af te sluiten.

Deelnemerslijst en fietsreservering
We hebben voor de fietsreservering de lichaamslengte van elke deelnemer nodig. Deze kunnen incl. uw voorkeur voor dames- of herenfiets tot uiterlijk 4 weken voor reisbegin doorgegeven worden.
Over het meenemen van uw eigen fiets zie onder 'vraag&antwoord'.

Ca. 2-3 weken voor reisbegin sturen we aan alle passagieren een deelnemerslijst met naam, voornaam en woonplaats. U kunt bij uw aanmelding bezwaar maken tegen het doorsturen van deze gegevens. Anders geldt uw toestemming. Deelnemers van wie we beschreven persoonlijke gegevens niet mogen doorgeven, ontvangen geen deelnemerslijst.

scroll up