Op het water doet u goede zaken 

- vergaderen, training, teamdagen, bedrijfsuitje -

De originele sfeer aan boord van een traditioneel schip, het comfort en de rust en ruimte van het water maken de Ali-B2 aantrekkelijk voor zakelijke en meer informele bijeenkomsten.
Daar u het schip exclusief huurt kunt u optimaal een eigen sfeer creeëren, om zo ongestoord uw doelstellingen te bereiken. Een en ander is uitstekend te combineren met een uitstapje aan de wal. Zo wordt uw bedrijfsuitje, personeelsreis, teamdag of bedrijfsfeest een onvergetelijk belevenis.

Of denk eens aan een vergadering aan boord: Stilliggend aan de kade, voor anker gaan of varend. En tussendoor even heerlijk uitwaaien aan dek, om zo een frisse kijk op de dingen de krijgen.

Ook bieden de zes tweepersoonshutten alle comfort voor een aangename overnachting.

In overleg met u kunnen wij een aantrekkelijk programma voor een dagdeel, dag of meerdere dagen samenstellen waarbij de zakelijke invulling en mogelijke recreatieve activiteiten zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn.

De mogelijkheden:

  • Vergaderlocatie
  • Personeelsreis, bedrijfsuitje 
  • Training, cursus, workshop
  • Teambuilding, teamdag
  • Varend feesten / jubileum
  • Varend hotel / accommodatie op locatie

De Ali-B2 is het gehele jaar inzetbaar!

In het voor- en naseizoen heeft ze haar comfort vele malen bewezen. Voornamelijk in dit jaargetijd krijgt de rust en ruimte van het water een bijzondere betekenis.  Natuurlijk kunt u het schip ook op locatie huren voor uw activiteiten en is ze tevens beschikbaar voor logies: Misschien iets voor uw buitenlandse gasten?

scroll up